Korang tau kenapa??

Assalamualaikum

Hal inilah yang menjadi tekanan untuk aku..

Tapi aku mengambil keputusan untuk membiarkannya setelah aku tidak menemui jalannya...
Dah puas godek2..tapi tidak berhasil sama-sekali..

tension
ihsan google

Invalid url

25 Comments



  1. aik pelik semacam jer. cuba check dalam template kot2 ada url yg pelik2 n try delete. just in case, backup dulu template tu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. kenapa ni? sheila tak paham...

    ReplyDelete
  3. Peliknya. Tak penah jadi macam tu.
    Try log out pastu log in balik.

    ReplyDelete
  4. wah pelik ni...pakai browser lain tgk camne..ok ke tak?

    ReplyDelete
  5. laa dah kenapa..ce tengok template

    ReplyDelete
  6. alamakkkk..ni yang kacau ni! hurmmm..kak aida kene rujuk pakar ni.

    ReplyDelete
  7. Aik pelik betul blog tgh upgrade ape2 ke? Hmm

    ReplyDelete
  8. oh kenapa kak?
    nanti story la kisahnya
    isi tabung sini

    ReplyDelete
  9. ate apa digodeknya?teman xphm ni

    ReplyDelete
  10. Cuba tanya Kak Mia..apekehelnya tu?

    ReplyDelete
  11. dah try refresh n logout?

    sy tak pakar sgt bab2 cenggini. hewhew

    ReplyDelete
  12. kenapa boleh cam tu pula...huhu...
    kesian kak ida....
    habis sekarang tak cetel ke kak ida

    ReplyDelete
  13. adoi..susah macam ni...

    ReplyDelete
  14. apa sudah jadi?

    done klik iklan kat blog ni

    ReplyDelete
  15. what happen aida? so dah ok belum?

    ReplyDelete

Post a Comment