Kotak Komen Yang Nampak lebih Simple

Assalamualaikum

Mungkin aku baru perasan tentang benda nie..Tapi takpelah...aku publishkan jugak entry nie.
Aku suka dengan kotak komen yang berwajah baru nie..nampak lebih simple dan kemas..

kotak komen

simple kan...aku suka kotak komen nie...


tu jerk...

23 Comments



  1. baru tahu kotak komen nie.....

    ReplyDelete
  2. menarik jugak ni..boleh la buat tutorial macam mana nk buat kan..hee :D

    ReplyDelete
  3. hihihi, mama terperasan petang tadi...

    ReplyDelete
  4. Kita pun terperasan petang tadi aida..ingatkan kita yang tukar setting dia..nway kita suka coz nampak lebih kemas...

    ReplyDelete
  5. Hahaha... Seriously tak perasaan... Baru je check kat blog sendiri tadi...

    ReplyDelete
  6. ha ah . saya pun perasan . setiap blog yg saya komen , kotak komen dah jadi camni . diseragamkan kot ...

    ReplyDelete
  7. Dah berkurun, memang wajar diberi sentuhan yg lebih segar.

    ReplyDelete
  8. cik akak pun tadi kak....
    tengok je dah berubah...
    baru dua hari tak aktif..tengok je dah tukar :)

    ReplyDelete
  9. yep..suka jugak...simple & nice org kata..hehe

    ReplyDelete
  10. suka jugak :) simple dan kemas... kecik je kotak dia :)

    ReplyDelete
  11. Nad guna mobile pun kua yang sama. Tp slow sket :)

    ReplyDelete
  12. sy pun bru perasan =) tiba2 je bertukar..nsb baik mesra pgguna

    ReplyDelete
  13. sarah pun baru perasan..mklom la, skarang sebulan skali nak update pun susah.. btw, mintak support ye..join http://www.sararose.my/2013/09/jom-sertai-giveaway-desara-shop.html

    ReplyDelete
  14. yala.. saya pun baru perasan tadi.. ingatkan blog saya saja.. huhu tp xpe yg penting xmemeningkan kepala org yg nak komen kat blog kite kan.. hehe

    ReplyDelete
  15. betul tu kak.. suka kotak ni.. comel je..

    ReplyDelete
  16. Tulah sejak semalam dah bertukarkan.... sama je ngan yg dulu...kann

    ReplyDelete
  17. a'ah la kak, kenit pun perasan pagi tadi hehe. Rasa selesa komen camni. Memang ada perkembangan (^_^)

    ReplyDelete
  18. haha..iman bru nk tny.cmne nk buat?eceh3...tapi kalai pkai pop up window boleh ke

    ReplyDelete
  19. Suka jgk kotak komen smartphone version ni..

    ReplyDelete

Post a Comment