Ranking Alexa Kisahsidairydotcom

Assalamualaikum

Jarang dah sebenarnya dok telek sangat pasal Alexa..Tuari Kak Mia ada buat tutor untuk Alexa Toolbar
Baca sini..So bila aku takde keje...aku pun ikut tutor kak mia..Saja nak check lagi berapa ranking alexa untuk Kisah Si Dairy...Wowww..Bukan nak hebaw..terkejut jerk...Baru tuari aku buat pasal entry alexa tu kat sini ...



Bagi semangat baru untuk aku terus berblogging..Thanks korang yang rajin singgah blog aku nie ye..


17 Comments



  1. alhamdulillah.. tahniah kak.. cepat naik ranking blog kak.. :D

    ReplyDelete
  2. wah.. hebat kak!!.. semoga terus berjaya...

    ReplyDelete
  3. wow..husna pon jauh lagi nih..tahniah ye kak..=)

    ReplyDelete
  4. hikhik... aku dah check dah... malu dengan owner blog...

    ReplyDelete
  5. Tahniah aida...semoga terus berjaya k..

    ReplyDelete
  6. wow akak..bawah seribu dah. hebat ni

    ReplyDelete
  7. terernye, tahniah... nak follow tuto kak mia juga la lw mcm ne hasilnya.. =)

    ReplyDelete

Post a Comment