Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser

Assalamualaikum
Hai korang ☺☺.Hari ni aku nak perkenalkan satu produk terbaru yang aku dan keluarga aku gunakan setiap hari.So,disini aku nak bagi pendapat sikitlah tentang produk yang aku nak perkenalkan dekat korang ni.

Adakah semua seperti aku? Sentiasa mengutamakan air, walaupun berada di mana-mana. Dengan produk dari Aqua Kent Malaysia, aku dapat menghilangkan dahaga  bila-bila masa waktu bekerja, waktu rehat, atau bila aku rasa nak minum minuman panas.

Hari ini aku nak berkongsi dengan anda semua tentang produk yang aku baru pasang di dapur rumah , iaitu Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C. Penapis air ini diletakkan atas kaunter dapur, kerana ia tidak mengunakan banyak ruang.  Aku tidak bimbang lagi selepas membeli produk yang memang terbaik untuk kegunaan aku  pada bila-bila masa. Sebelum ini, aku sentiasa bimbang  tidak dapat minum air yang mencukupi setiap hari. Tetapi sekarang, dengan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C, aku dapat memastikan keluarga dan kawan yang tersayang  dapat minum air bersih yang diperolehi dengan mengunakan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C.


Teknologi penapis air yang canggih ini memudahkan proses penyediaan air panas dan sejuk. Aku tidak perlu menunggu air mendidih sebelum diminum. Dengan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C, aku dapat minum air panas atau sejuk, bila-bila  masa. 

Penapis air ini merupakan direct pipe-in system, iaitu sistem yang cekap yang memperbolehkan aliran air yang lancar dari sumber air. Disokong dengan sistem penapisan peringkat 4, penapis air ini dipercayai dapat menyediakan air yang dibersihkan sahaja. Air suci memastikan bakteria, virus dan sisa yang berbahaya dihapuskan sebelum diminum.
Dicipta  dengan bahan berkualiti tinggi, Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C


Sistem berperingkat 4 Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C dijanjikan untuk menapis bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan kesihatan. Kerana kita perlu meminum air pada setiap hari. Oleh sebab itu kita perlu memastikan air yang kita minum bersih dan bebas dari bahan kimia yang tidak dapat dilihat dari mata kasar.

Disini aku akan kongsikan 4 tahap penapis air dengan anda semua:
 1. Tahap 1-  11” Korea In-Line Sediment Filter (U Type)
 2. Tahap 2-  11” Korea In-Line Pre Carbon Filter (U Type)
 3. Tahap 3-  11” Korea In-Line Silver Carbon Filter (U Type)
 4. Tahap 4-  11” Korea In-Line Post Carbon Filter (U Type) atau Alkaline Filter

Fungsi penapis air ini yang amat mengagumkan adalah penapis terakhirnya yang boleh ditukar dengan penapis alkaline. Ada juga ahli keluarga aku yang lebih suka minum air alkaline. Itulah sebabnya pH alkaline boleh meneutralkan asid-asid yang berada dalam sistem penghadaman daripada makanan dan minuman berasid. Air alkaline juga mengelakkan penyakit jenis tumor.

 
Penapis untuk Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C yang diimport dari Korea disahkan halal. Tanda halal dipaparkan pada setiap penapis Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C. 

Penapis air ini beroperasi dengan pintar. Sistem penapis air ini tidak memerlukan operasi manual, dan sistem cara automatik ini dilengkapi dengan lampu LED yang elegan. Ini menegaskan penapis air Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C padat dan mudah digunakan. Saya tidak perlu mendidih air secara manual selepas membuat pilihan untuk membeli penapis air ini.

Sebab penapis air Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C memberi saya pilihan untuk minum air panas atau sejuk, saya dapat buat minuman kopi atau teh dengan segera. Anak-anak saya juga memasak mi segera mereka sendiri. Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C telah memberi saya fleksibiliti untuk memilih minuman saya pada bila-bila masa. Selain  daripada itu, fungsi air panas Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C memanaskan dengan segera. saya juga dapat menjimatkan elektrik! Baiknya produk ini!

Penapis air Aqua Kent ini menggabungkan teknologi SMPS (Switching Mode Power Supply) selain daripada kuasa standard. Ini juga elok untuk melindungi alam sekitar dengan mengelakkan perbelanjaan tenaga yang tidak diperlu.

Pedalaman Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C dibina oleh keluli tahan karat yang menahan karat. Produk begini adalah lebih elok untuk digunakan di rumah kerana ia memastikan sumber air yang diminum adalah bebas dari sebarang penyakit.

Sebelum ini, aku hanya minum air daripada paip air di rumah. Kalau aku ada masa lapang, aku akan didhkan air untuk sekeluarga. Tetapi ia mengambil masa danSebagai seorang ibu yang perlu menjaga anak-anak dan bekerja, penggunaan penapis air ini memudahkan rutin harian aku. Aku hanya perlu memastikan air panas kapasiti 1.5L dan air sejuk kapasiti 3.2L dipenuhi. Kapasiti airnya yang besar memastikan aku dan keluarga
mempunyai air yang mencukupi untuk jangka masa yang panjang!
Kakitangan Aqua Kent Malaysia juga sungguh perpengalamn apabila menolong aku memasang Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C. Mereka mengutamakan perkhidmatan pelanggan yang baik dan memberi aku dan keluarga penjelasan terperinci.


Anda juga dapat pilihan untuk menyewa dispenser Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C Dari Rm60/sebulan Sahaja


Setelah dipasang oleh kakitangan Aqua Kent yang memang sabar dan informatif di rumah anda sendiri untuk hanya RM 70 sebulan dengan kontrak 2.5 tahun memberikan anda lebih banyak masa untuk membuat keputusan dan mencuba faedah luar biasa Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C untuk diri sendiri!Dan selepas kontrak 2.5 tahun, anda boleh memiliki produk Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C.


Dengan itu, kakitangan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C janji untuk memberi anda perkhidmatan pelanggan yang terbaik. Anda juga akan mendapat faedah kelebihan dengan produk ini.

Aqua Kent Malaysia akan membuat pertukaran 2 jenis  penapis setiap 6 bulan. Penukaran ini dilakukan untuk memastikan air dari sumber air dikeluarkan dengan bersih,suci dan selamat untuk digunakan. Aqua Kent sentiasa memastikan kesihatan pengguna mereka.

Produk ini juga merupakan waranti yang menarik. Waranti meliputi perubahan semua bahagian elektrik dan mekanikal, dan juga penapis carbon, post carbon dan sediment.Saya tidak pernah merasa lebih berpuas hati dengan jaminan produk seperti Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C!

Katakan selamat tinggal kepada penyakit berpotensi air dengan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C. Risau anda akan dihapuskan dengan kualiti yang boleh dipercayai.

Cubalah air bersih hari ini dengan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C! Aku berjanji anda  tidak akan menyesal rasa air bersih ini.

Baca dengan lebih lanjut tentang Aqua Kent Hot and Cold Dispensers sini:

Ikuti kami juga di Facebook : https://www.facebook.com/AquaKentROMalaysia/

Lihat kami di belakang tabir di Instagram : https://www.instagram.com/aquakentromalaysia/

Ikuti kami juga di Google Plus : https://plus.google.com/+KentRoMsiaPurifiers
Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

4 Comments 1. wahhhhh..menarik ni

  jemput komen blog : robiahtul.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Produk yang terbaik yang perlu ada di rumah :)

  ReplyDelete
 3. macam best je produk ni, setanding dengan coway dan cuckoo

  ReplyDelete
 4. tq for sharing. i would also like to share with you an article that gives guide on selecting the right water dispensers https://nurizzatimohdsaleh.blogspot.com/2022/06/hot-cold-water-dispensers-buying-guide.html

  ReplyDelete

Post a Comment