IHADIAH BERI PILIHAN WANGIAN YANG MEMUKAU UNTUK YANG TERSAYANG

 IHADIAH BERI PILIHAN WANGIAN YANG MEMUKAU| Kalau nak bagi hadiah kat orang istimeea umi pasti perfume lah pilihan korang kan?

IHADIAH.COM

Begitu jugaklah umi, paling suka kalau orang bagi hadiah minyak wangi.Tambah pulak minyak wangi tu nama sama dengan penerimanya SITI haish!! sukalah.Tau-tau je si pemberi tu bauan kesukaan umi.

Umi memang suka dengan wangian perfume ni.Cuma umi tak suka beli terlalu banyak dalam satu masa, lebih kepada cukuplah sekadar satu atau dua botol sahaja di rumah.Bagi umi, wangian ni dapat membantu mengimbangi emosi kita.

Bukan tu je tau, ia dapat membangkitkan semangat dan keceriaan, sebaliknya haruman semerbak membuatkan penampilan lebih berkeyakinan serta selesa.

Lepas ni kalau nak beli hadiah untuk suami, isteri, adik beradik, girlfriend, boyfriend atau sesiapa sahaja umi memang rekomen website IHADIAH ni.Pelbagai jenis wangian di IHADIAH ni menepati citarasa bauan yang memukau.

Nak yang bauan kuat, lembut, manis semuanya ada tau.Lagi uniknya, setiap perfume ada nama orang dan of course dalam nama orang tu, tentunya bauannya berbeza.


Terdapat beberapa jenis bauan yang korang boleh pilih samada untuk Her ataupun Him antaranya

  • Bau wangian yang sweet
  • Bau wangian yang strong
  • Bau wangian fruity dan floral
  • Bau wangian yang fresh
  • Bau wangian yang soft
  • Bau wangian yang ekslusifYang diatas ni adalah set couple, mana taukan anniversary korang akan datang nak bagi wangian kat pasangan, boleh la pilih-pilih kat bahagian FOR COUPLE ni.Umi dah pun ada satu, hari tu umi pilih sempena nama Umi, bauan Perfume SITI ni soft and sweet,Memang sedap sangat.Bauannya pun tahan lama tau.

Nak lagi tahan lama perfume di badan, ada beberapa tips yang perlu kita ketahui.Bukan main sembur je ye perfume tu kat badan.salah step bauan takkan kekal lama ye.


TIPS WANGIAN KEKAL LAMA

1. Elak makan pedas sekurang-kurangnya dalam tempoh 24 jam

2. Elak sembur terlalu dekat pada kulit.

3. Sembur minyak wangi sebelum memakai baju

4. Calit minyak wangi pada nadi seperti tangan, belakang telinga dan leher

5. Jangan gosok minyak wangi selepas disembur

6. Semburkan pada rambut untuk tahan lebih lama.

7. Sebelum beli di kaunter semburkan haruman ke tubuh

8. Biarkan beberapa minit untuk melihat kesan wangian itu bertindak balas dengan tubuh dan kulit.

9. Biarkan haruman larut dengan keadaan sekeliling.


Hah..Jangan lupa apply tips macam mana nak wangian tu tahan lama.So, lepas ni korang adalah idea nak beri hadiah apa kan untuk yang tersayang tu.

Untuk harga Sebotol Perfume dari IHADIAH  ni hanya RM60 sahaja dengan berat 55ml.Tahan sampai 3-4 bulan tau.Tapi kalau korang setiap masa pakai perfume, boleh la tahan 2 bulan.Bagi umi berbaloi beli untuk dijadikan hadiah ataupun pakai sendiri.Eh! kita pun nak merasa jugakkan perfume dari IHADIAH ni.

Jadi tunggu apa lagi, kalau korang nak dapatkan perfume wangi ni, boleh jengah website mereka di bawah ni.


Website:

iHadiah.com


Facebook:

https://www.facebook.com/ihadiahofficial


Instagram:

https://www.instagram.com/ihadiahofficial/

1 CommentsPost a Comment