Nuffnang:CPUV Zurich Insurance

Assalamualaikum

Since,aku takde idea nak buat entry pepagi ni,aku just share ngan korang CPUV terbaru yang menari-nari dekat blog aku ni.


Ada cerita tetapi takde idea nak mengarang..tu memang biasa sangat bagi seorang blogger.macam aku ni..tapi tak taulah sesetengah blogger yang lain kan.Tapi tetap jugak nak update walaupun idea tu tak datang.Selalunya aku rajin nak menerjah rakan-rakan blogger untuk mencari idea menulis...heheheh

Oklah..Back to story hari ni..Aku dapat CPUV/BE dari Zurich Inusrance.Untuk Mengetahui lebih lanjut tentang zurich Insurance ni,korang boleh lawati website  http://www.zurich.com.my .


zurich insurance



Harap bertambah cpuv untuk bulan ni..boleh la nanti beli baju raya..hehehe

9 Comments



Post a Comment