Minyak herba Asmak penawar Asma,Batuk dan Selsema
Minyak Herba Asmak adalah produk penawar mujarab yang terbukti berkesan membantu berpuluh orang.Minyak Herba Asmak sangat mujarab untuk asma,semput,batuk,selsema,resdung,migrain,sakit kepala,senggugut,sakit gigi,sakit mata,bengkak,lenguh,tergeliat,terkena api,gigitan serangga,luka,kembung perut,sembelit dan buasir.

minyak asmak
Minyak Herba Asma dikenali sebagai Minyak Herba Asmak(MHAM).Minyak Herba Asmak ini adalah keluaran Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Mereka mengambil masa yang lama untuk menjalankan R&D minyak ini agar ianya selamat dan berkesan lebih cepat.Kandungan minyak herba asmak yang telah menjalanai R&D lebih selamat,suci tidak Overdose bahan tertnetu dant idak mengandungi bahan aktif yang tinggi.


minyak asmak

Minyak Herba Asmak lebih mesra kulit di mana peratusan alahan pada herbanya tersangat rendah.Ianya menyerap di dalam kulit dengan lebih cepat dan sebab itu ramai yang telah mengakui keberkesannya.Minyak Herba Asmak berangin dan ianya mengikut piawaian yang ditetapkan.

Minyak Asmak adalah penawar asma pada bayi.Bagi bayi yang mempunyai penyakit asma,tentunya kasihan bila mereka sentiasa keluar masuk hospital untuk mendapatkan rawatan.Hanya perlu sapu di leher,dada dan di belakang setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur sehinggalah penyakit itu sembuh.

minyak asmak
Ia bukan sahaja untuk bayi,minyak asmak ini juga sangat sesuai untuk seisi keluarga mahupun warga emas.

Apakah tanda-tanda awal penyakit asma ini?

 • batuk yang berulang-ulang
 • Batuk yang lebih teruk di malam hari sehingga anak susah tidur
 • Suara anak berbunyi ketika bernafas
 • Sesak di dada
 • Tarikan nafas yang pendek dan cepat
Apabila bayi mempunyai masalah ini,tentulah setiap kalinya,ibu bapa akan menghantar anak ke klinik untuk mendapatkan rawatan.Rawatan yang selalu diberikan adalah nebulizer.Tapi bila kerap sangat digunakan,tentulah sentiasa akan digunakan tanpa kita tahu bahawa penyakit asma ini akan hilang dengan rawatan tradisional dengan menggunakan minyak herba asmak ini sahaja.Mudah dan mampu menjimatkan duit untuk membeli bekalan ubat-ubatan untuk anak yang berpenyakit asma ini.Dengan harga rm39 sebotol ini,saya percaya,setiap keluarga mampu untuk mendapatkan sebotol untuk disimpan dan digunakan ketika ia diperlukan.Minyak Herba Asmak ini bukan sahaja penawar asma dan dan semput,malah ia juga boleh merawat perut yang sebu akibat makan terlalu banyak,badan tak sedap.Hanya perlu sapu minyak herba Asmak dan masalah itu akan hilang.

Kegunaan lain minyak ini adalah untuk mereka yang mempunyai masalah resdung.Cara untuk memakainya adalah sapu di hidung dan calitkan dalam hidung jika ada lendir yang keluar(tetapi keringkan dahulu kawasan dalam hidung).Kemudian sapu di dahi sehingga ubun-ubun.

Sila tonton video Minyak Herba Asmak pertanyaan yang sering di tanya oleh ibubapa tentang penyakit asma
Mereka yang mendapatkan Minyak Herba Asmak akan diberikan rundingan cara pakai mengikut masalah yang dihadapi dan biasanya akan dipantau oleh pengedar sah yang mempunyai ID.Malah mereka digalakkan berhubung dengan pengedar yang berkenaan samada untuk sebarang masalah berkaitan atau berkongsi pengalaman mencuba.

Sebahagian Testimoni mereka yang menggunakan Minyak Herba Asmak ini,sangat-sangat berpuas hati dengan hasil yang diberikan oleh minyak asmak ini.

testimoni pengguna Minyak herba Asmak

Testimoni pengguna Minyak herba Asmak

Testimoni pengguna Minyak herba Asmak

Bagi Anak asma bawah 6 tahun dan untuk pengguna baru.Cara menggunakannya seperti di bawah.
 - Sapu di Leher belakang badan,pelipa,labu betis dan tapak kaki
Amalkan buat tepuk khas guna tangan berbentuk c cup di bahagian kiri dan kanan belakang badan supaya kahak/hingus menjadi longgar.Waktu sapuan adalah selepas mandi,sebelum tidur dan subuh kerana waktu ini rangga pernafasan luas.

Setiap pembelian anda akan mendapat kotak tabung kecil yang comel.

Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  :

Hotline HQ : 019 - 970 8897
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

Website Minyak Herba Asmak :
http://penawarasma.com.my

Ig : mham.sdnbhd
https://www.instagram.com/mham.sdnbhd/

Fb Page :

Penawar Asma Mujarab
https://www.facebook.com/penawarasma/

Minyak Herba Asmak HQ

https://www.facebook.com/Minyak-Herba-Asmak-HQ.../

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag
7 Comments 1. Assalamualaikum...Wahhh join juga yer contest. Anyway good luck too...MYiDEAKiNi pun join juga contest ni... :)

  ReplyDelete
 2. terbaik entry ini..smoga bertuah dalam contest minyak herba aasmak..

  ReplyDelete
 3. Hmm ... banyak juga testimoni kata minyak herba asmak ni bagus untuk rawatan bayi atau budak yang ada penyakit asma ehh ... kena ada kat rumah ni.

  ReplyDelete

Post a Comment