Lama Meninggalkan Blog

 Lama Meninggalkan Blog | Sampai blog pun dah bersawang.Fokus pada blog yang satu tu je.


Actually dalam proses nak beralih kepada blog ni tapi bila difikirkan balik banyak benda nak kena buat.Proses nak pindahkan entry dari blog lama ke blog ni pun makan masa yang lama.

Umi pun masih mencari lagi mereka-mereka yang dapat membantu umi menyelesaikan masalah blog ni.

Kenapa nak bertukar ke Blogspot pulak?


Panjang ceritanya, tapi nak jugaklah cerita kan.Memang umi puas hati guna wordpress.Sangat-sangat beruas hati.Tapi disebabkan sekarang dah jadi suri rumah sepenuh masa, dan tak tau apa akan jadi di belakang hari,risau blog tu akan terabai sebab kos untuk wordpress tinggi.Tak sama dengan blogspot.


Jadi untuk meneruskannya umi kena fikir banyak kali walaupun income yang umi terima dalam berblog alhamdulillah dapatlah digunakan sebaik mungkin.

Kalau dulu bekerja tak kisah sangat kan?🤣Ini dah tak kerja, tiada pendapatan yang kekal, jadi lebih baik untuk tidak meneruskannya.

Sayang???

of courselah sayang.Blog kisahsidairy.com tulah yang banyak memberi rezeki kepada umi.Yang banyak menaikkan nama umi dimata PR.. eceh!!


Insyallah kan? Takpelah bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian

2 Comments  1. Saya guna blogspot je. Sekadar nak kongsi cerita dan berkenalan dengan geng blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal dr. Dulu saya buat blog sekadar suka-suka tapi tak sangka ada rezeki di dalam blog ni.Tu yang sayang sangat tu..Alhamdulillah rezeki disitu

      Delete

Post a Comment